Te kitalálod, Mi megalkotjuk
Designbutik - magyar oldal Designbutik - english pages

HASZNOS INFO

Webáruház hasznos infó.

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:
Cégneve: Deko-Rozmár Korlátolt felelősségű társaság. Rövidített neve: Deko-Rozmár Kft.
Székhelye: 7634 Pécs, Cserebogár dűlő 37.
Iroda/telephely cím: 7626 Pécs, Koller u. 7.
Posta / Panaszkezelés címe: 7634 Pécs, Cserebogár dűlő 37.
Cégjegyzék száma (Cg:02-09-069815)
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: bejegyezve 2005.01.11.-én a Pécsi Törvényszék Cégbírósága által,
Bankszámlaszám: SBERBANK 14100017-24473849-01000004
Adószáma: 13405371-2-02
Szerződés nyelve: magyar
Telefonos elérhetőség: +36 20 438 1755
Elektronikus levelezési cím: info@designbutik.hu
Webáruház domain: designbutik.hu

Szállítási partner megnevezése: Magyar Posta
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 8-18 óráig
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban: Raktáron levő termékek esetén: 2-4 munkanap.

RENDELÉS MENETE

Felhasználó regisztráció nélkül megkezdheti a vásárlást a termék kosárba helyezésével.
Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a + és - jelek segítségével teheti meg.
Adatok kitöltése Szállítási / Számlázási adatok megadása
Szállítási mód kiválasztása.
Fizetési mód kiválasztása.
Fogadja el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.

Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a termék színét illetően) Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudja a megadott adatokat, illetve visszaléphet a kosártartalmának módosításához is. A megrendelés elküldését követően a telefonos elérhetőségen: +36 20 438 1755, vagy az elektronikus levelezési címen: info@designbutik.hu történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.

A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.

A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat! Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve a Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

Kérjük, kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja, a visszaigazolást ellenőrizze a SPAM - levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolat felvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

FIZETÉSI FELTÉTELEK, MÓDOK:

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szolgáltatónak előre utalással, utánvétel, vagy készpénzben teljesíti. A szolgáltató a megrendelt áruról, a fizetésről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0″ Ft-os vagy “1″ Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.

Személyes átvétel esetén készpénzben tudja fizetni a rendelés ellenértékét, áru átvételével egyidejűleg.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:


Előreutalás, vagy utánvétel esetén a megrendelt csomagot a Magyar Posta szállítja házhoz. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés értékétől függően.

Előreutalás esetén 10 000 Ft rendelési értékig a szállítási költség 1200.-Ft, 10 001 Ft-tól a szállítás ingyenes.
Utánvéttel rendelés esetén a szállítási költség 10 000 Ft rendelési értékig 1200+1000 Ft, 10 001 Ft-tól az utánvétel szállítás költsége 1000 Ft.

A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt a webáruház kijelzi a vásárló számára.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is.
Szállítási határidő: Raktáron lévő termékeknél: 2-4 munkanap
Sürgős megrendelés esetén kérjük, hívja munkatársunkat a +36 20 438 1755 telefonszámon.

Személyes átvétel 7621 Pécs, Koller utca 7.-ben munkanapokon 8-16 óra között, 1-4 munkanap alatt tesszük elérhetővé a megrendelt terméket. Amennyiben a megrendelés átvehető, úgy értesítést küldünk e-mail formájában.

Deko-Rozmár Kft.
DesignButik
Deko-Rozmár Kft. Facebook Deko-Rozmár Kft. Pinterest
Deko-Rozmár Kft.

dekor@dekorozmar.hu
+36 20 438 1755
7626 Pécs Koller utca 7