Te kitalálod, Mi megalkotjuk
Designbutik - magyar oldal Designbutik - english pages

FŐOLDAL
A legjobban annak örültem, hogy az ajándék csak nekem szólt!

Talán az okozná a legnagyobb örömöt annak, aki megajándékozza a számára kedves családtagokat, barátokat, üzleti partnereket, ha ezt a mondatot hallhatná. Egy brit tudósok által végzett kutatás szerint az ajándékkal kapcsolatos legfőbb elvárás az, hogy kifejezze az adó és a kapó közötti bensőséges viszonyt. A legtöbbször nem kell nagy dolgokra gondolni: elég egy bögrére írt kedves üzenet, egy jól elhelyezett fénykép, mosolyra fakasztó rajz, netán a közös emlékeket felidéző, különös jelentéstartalommal felruházott „valami”, amiből a megajándékozott tudja: azt csak ő kaphatta.

Nincs ötletem! Nincs időm! Annyira nehéz! – ismerjük ezeket a mondatokat, számunkra pedig lehetetlen nincs, hiszen itt, a DekoRozmárnál számos alkalommal segítettünk kitalálni, megalkotni egyedi személyes és céges ajándéktárgyakat is.
DesignButikunkban például már megtervezett tárgyak közül is válogathat, deha nézegetés közben születik meg az ötlet, üveg, kerámia, textil, papír és egyéb felületekreaz ön egyéni elképzeléseit is meg tudjuk valósítani.Az üzleti dekorációhoz használt technikával és alapanyagokkal professzionális minőségű, CSAK NEKED termékek születnek.

Mi adjuk az alapanyagot, ön hozza az igényeket: a Pécs Souvenir, Subtle, Illúzió, motívumainak felhasználásával egyéni megjelenésű designtárgyakbólállíthatja össze saját ajándékcsomagját, vagy teheti egyedivé ruházatát, használati tárgyait, autóját, laptopját. A minták bögrére, kötényre, egérpadra, csempére, dobozra, festővászonra, textilre, dekorfóliára és még ki tudja, hány felületre kerülhetnek. Nem ijedünk meg akkor sem, ha egyéni ötlettel, annak kivitelezésével keres meg bennünket.

Ha nem akarja ránk bízni a kivitelezést, mert szívesen kreatívkodik, önálló felhasználásra alkalmas díszítő motívumokat is kínálunk, melyekkel saját kezűleg varázsolhat könnyen és gyorsan egyedi darabokat, még bútort, konyhát, fürdőszobát is dekorálhat velük.

Akár ihatunk belőle, de meg is törölhetjük a szemüvegünket a pécsi Széchenyi térrel, fülünkben viselhetjük a Zsolnay-kút híres bikafejét, esetleg magunkra húzhatjuk a főtér emblematikus épületét, a dzsámit – ugye, milyen jól hangzik? Polcon porosodó használhatatlan emléktárgyak helyett azt szeretnénk, ha mindig kéznél lenne Pécs egy darabja akár akkor is, ha már távol van a kétezer éves várostól. Az egyedi tervezésű Pécs Souvenir kollekcióban a település emblematikus részletei jelennek meg, az újszerű motívumok nemcsak a turistákhoz, az üzleti partnerekhez, hanem az itt élőkhöz is elviszik a történelmi város atmoszféráját.

Nehogy más kitalálja ma azt, amit ön holnap szeretne, ezért hívjon, keressen bennünket.Deko-Rozmár Kft.
DesignButik
Deko-Rozmár Kft. Facebook Deko-Rozmár Kft. Pinterest
Deko-Rozmár Kft.

dekor@dekorozmar.hu
+36 20 438 1755
7626 Pécs Koller utca 7