Te kitalálod, Mi megalkotjuk
Designbutik - magyar oldal Designbutik - english pages

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Webáruház fizetési és szállítási feltételek.

Szállítási információk:

Előreutalás, vagy utánvétel esetén a megrendelt csomagot a Magyar Posta szállítja házhoz. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés értékétől függően.

Előreutalás esetén 10 000 Ft rendelési értékig a szállítási költség 1200.-Ft, 10 001 Ft-tól a szállítás ingyenes.

Utánvéttel rendelés esetén a szállítási költség 10 000 Ft rendelési értékig 1200+1000 Ft, 10 001 Ft-tól az utánvétel szállítás költsége 1000 Ft.

A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt a webáruház kijelzi a vásárló számára.

A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási költséget, és a termékek részletezését is.
Szállítási határidő: Raktáron lévő termékeknél: 2-4 munkanap

Sürgős megrendelés esetén kérjük, hívja munkatársunkat a +36 20 438 1755 telefonszámon.

Személyes átvétel 7621 Pécs, Koller utca 7.-ben munkanapokon 8-16 óra között, 1-4 munkanap alatt tesszük elérhetővé a megrendelt terméket. Amennyiben a megrendelés átvehető, úgy értesítést küldünk e-mail formájában.

Fizetési feltételek, módok:

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szolgáltatónak előre utalással, utánvétel, vagy készpénzben teljesíti. A szolgáltató a megrendelt áruról, a fizetésről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.
Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0″ Ft-os vagy “1″ Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.
Személyes átvétel esetén készpénzben tudja fizetni a rendelés ellenértékét, áru átvételével egyidejűleg.


Deko-Rozmár Kft.
DesignButik
Deko-Rozmár Kft. Facebook Deko-Rozmár Kft. Pinterest
Deko-Rozmár Kft.

dekor@dekorozmar.hu
+36 20 438 1755
7626 Pécs Koller utca 7